yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini iyi görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler basar önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle gerçek bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapları bazı çizgi bileşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ahşap kabilinden.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden autarı düz akım sav konusu olduğu muhtevain, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete izin vermesi gerekir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Umumiyetle birlik katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın usturuplu standartlara ve yönetmeliklere onat olup olmadığını tayin etmek karınin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel konum Yangın Merdiveni Kapısı anında insanların binayı güvenle terk etmesini sağlar. Hassaten çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer evet.

Yangın bapları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir serlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

 Bir binada veya katlarında kâin her kullanıcı ciğerin, vesair kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan oturmak zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara elden muvasala esenlanması gerekir.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi mekân verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve yangın kapısı montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla daha risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Bilirkişi mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey alıngan davranışları sergilemektedir.

Bu kapılar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan başlamak üzere iki gruba ayrılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en akla yatkın paha politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört dörtlük özları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli Yangın Merdiveni Kapısı ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page